Yardim.Forum.St || Türkiye Yardim Merkezi Resmi Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

--Herkez İçin TrPro--

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
>-TrPro-<
>-TrPro-<
Rütbe:
-Administrator-
Rütbe Kademesi:-Administrator-
MesajKonu: Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 10:29 am

>-TrPro-<
Programı indirin, kurun ve lisanslayın! Sonra veri kaybına uğramış diski bilgisayarınıza 2.disk olarak takın ve programı çalıştırın. (Disk üzerindeki partition’ların görünüp görünmemesi önemli değil, program mutlaka görecektir)

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Wol_errorClick this bar to view the full image.
Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) 36lz

1.Adım, Burada seçenekler karşınıza gelecek.Eğer format yemiş bir diskten veri kurtarmak istiyorsak HIZLI yada TAM FORMAT TARAMA seçeneklerinden birini seçiyoruz.Tabii ki her zaman tam tarama modu size +daha fazla dosya olarak geri döner.Ama format yememiş bir diskten veri kurtarmak istiyorsak yani silinmiş bir diskten (yada sildiğimiz tek bir dosya olabilir) o zaman HIZLI yada TAM DOSYA TARAMA seçiyoruz.yukarıda söylediğim +daha fazla dosya olayı bunun içinde geçerli!

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Wol_errorClick this bar to view the full image.
Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) 29dw

2.Adım, Burada programın bulduğu aygıtları göreceksiniz, bağladığınız diskin harfini işaretleyin.Partitionlar uçmuş olsa bile aygıt mutlaka görünür

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) 36lz

3.Adım, Hangi uzantıya sahip dosyalarınız vardı bunları seçin.Mesela Excel dosyalarınız varsa xls uzantısını seçersiniz.Zaten orada hangi uzantının hangi programa ait olduğu yazıyor.İsterseniz tümünüde seçebilirsiniz bu size kalmış.

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) 45ep
4.Adım, Programın aygıtı taramasını bekleyin.Duruma göre biraz uzun sürebilir ama olsun sonuçta dosyalarınızı kurtaracaksınız...

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) 53nx

Son Adım, Program bulduğu dosyaları size sıralar ve bunların ne durumda olduğunu söyler.Kurtarmak istediğiniz dosyaları işaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunların nereye kurtarılmasını istediğinizi seçersiniz.Programın bir güzel yanıda eğer bir cd yazıcınız varsa kurtardığı verileri direkt olarak cd’ye basması.

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) 66wk

http://kastekniv.blogcu.com/1642356/

Buradada hafıza kartından nasıl veri kurtarılır onu anlatacagım resimli olarak..

hafıza kartınızdaki silinen dosyalarınızı kurtarabilirsiniz bunun için pc'nize gerekli olan program Recover My Files programla beraber resimli anlatım

telefondan usb kablo veya kart okuyucu ile hafıza kartını pc'ye bağlayarak başlayalım daha sonra kurduğumuz programı açalım.

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hzk8eb

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk21de

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk35hn

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk41gk

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk53qf

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk63mo

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk71kv

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli) Hfk81sx

Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz....

Not:kullanmadım nette dolasırken buldum sizlerin işine yarayabilecegini dusunerek paylasıorum...
https://yardim.forum.st

Hafıza kartınızdan ve PC'nizden silinen veriyi kurtarma! (resimli)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası